! Be Driver In Sweden  tar din integritet på största allvar

Be Driver In Sweden  (ägare av Bedriver.se/online) värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter med största säkerhet. Vi är därför försiktiga med att samla in uppgifter som kan kopplas till din person (så kallade personuppgifter). Samtidigt vill vi ge dig den bästa möjliga upplevelsen och låta dig kunna spara dina  aktiviteter så att du lättare kan se dina framsteg.

Vilka uppgifter och data vi samlar in och varför gör vi det ?
E-POSTADRESS, FÖRNAMN, EFTERNAMN, TELEFONNUMMER, PERSONNUMMER.

.Vid registrering av ditt användarkonto ber vi om din e-postadress

.Vid bokning av kurs ber vi om ditt och andra kursdeltagares förnamn, efternamn, e-post och telefonnummer
.Vi ber även om personnummer för att kunna rapportera  kursdeltagande till Transportstyrelsen

I samband med betalning genom vårt gränssnitt lämnar du uppgifter till någon av våra betalningsleverantörer, Stripe eller Swish och Paypal. För dessa personuppgifter har Stripe och Swish och Paypal ett personuppgiftsansvar mot dig som användare. Vid beställning av varor ber vi om ditt förnamn, efternamn, e-postadress, postadress, telefonnummer och leveransuppgifter. När du beställer genom vårt gränssnitt lämnar du dessa uppgifter till vår distributions- och logistikpartner Postnord eller DHL. För    dessa uppgifter har Postnord eller DHL personuppgiftsansvar mot dig som användare.

När du använder vår tjänst sparar vi din interaktion med Bedriver.se/online, inklusive vilka övningar du gjort och vilka steg inför körkortet du gjort. Vi gör detta för att kunna spara dina nuvarande framsteg, anpassa innehållet som passar dig bäst och för att du ska kunna starta upp tjänsten på samma ställe som du sist avslutade vid senaste session.

KOMMENTARER

När besökare lämnar kommentarer på sajten samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarformuläret, och även besökarens IP-adress och användaragent för webbläsare för att hjälpa till att upptäcka spam.

MEDIA

Om du överför bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbyggda platsdata (EXIF GPS) som ingår. Besökare på webbplatsen kan hämta och extrahera eventuella platsdata från bilder på webbplatsen.

FORMULÄR/COOKIES

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, e-postadress och webbplats i cookies. Dessa är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen när du lämnar en annan kommentar. Dessa kakor kommer att vara i ett år.

Om du har ett konto och du loggar in på den här sidan ställer vi in en tillfällig cookie för att avgöra om din webbläsare accepterar cookies. Den här cookien innehåller inga personuppgifter och kasseras när du stänger webbläsaren.

När du loggar in kommer vi också att skapa flera cookies för att spara dina inloggningsuppgifter och dina skärmdisplay val. Inloggnings cookies varar i två dagar, och skärmalternativen cookies håller i ett år. Om du väljer ”Kom ihåg mig” kommer din inloggning att fortsätta i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer inloggnings cookies att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel sparas en ytterligare cookie i din webbläsare. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och anger bara post-id för den artikel som du just redigerat. Den löper ut efter 1 dag.

INBÄDDAT INNEHÅLL FRÅN ANDRA WEBBPLATSER

Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t ex videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på exakt samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.
Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbyggda innehållet, inklusive att spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

ANALYTICS

Vem vi delar din data med, hur länge vi behåller din data?

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata obestämd. Det här är så att vi kan känna igen och godkänna eventuella uppföljnings kommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modererings kö.

För användare som registrerar sig på vår hemsida (om någon) lagrar vi också de personuppgifter som de tillhandahåller i deras användarprofil. Alla användare kan när som helst se, redigera eller ta bort sin personliga information (förutom att de inte kan ändra användarnamnet). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera den informationen.

Hur vi använder personuppgifter

Vi använder e-post eller telefonnummer för att skapa ett användarkonto så att du kan logga in samt spara och följa dina egna aktiviteter. Dessa personuppgifter är även nödvändiga för att kunna tillhandahålla och administrera din tjänst samt tillgodose vårt och ditt intresse av relevant information som exempelvis tips till körkortsutbildningen eller erbjudande. Vi kan komma att använda information som genereras i användarprofilen i aggregerad form för att förbättra vår tjänst.

Vi använder ditt personnummer för att kunna rapportera ditt deltagande på kurser till Transportstyrelsen.

Vi använder oss av en rad säkerhetstekniker, som till exempel krypterad informationsteknologi, och säkerhetsmetoder för att skydda dina personuppgifter.
SSL är en förkortning av Secure Socket Layer och är används för att kryptera trafiken mellan en webbsajt på en webbserver och en besökare från en webbläsare.  Tekniken används ofta för att skydda lösenord och inloggningar, vid betalning i en webbshop och när person- och kortuppgifter skickas mellan webbservern och besökaren. Bara webbsajten och besökaren kan se eller komma åt innehållet, och obehöriga kan därmed inte “fånga upp information som skickas mellan sajt och server. Den säkra anslutningen och autentiseringen sker i bakgrunden och är inget en besökare märker av.

Det är viktigt att veta att SSL inte skyddar mot andra attacker som generella hacker attacker och annat.
För din säkerhet använder vi SLL i alla våra kommunikationer från och med att du skriver in vår webbadress i din webbläsare tills du stänger ner är krypterad och säkert.

Hur länge vi sparar dina uppgifter Vi sparar dina uppgifter så länge som du har kvar ditt användarkonto hos oss, dock högst i tre år efter senaste aktivitet eller sex månader efter avregistrerat konto. Om lagen kräver det kan vi vara tvungna att spara personuppgifter under en längre tid, och vi kan även spara uppgifter om det krävs för att fullgöra vårt avtal mot dig.

Dina rättigheter

Du har flera rättigheter när det gäller de personuppgifter vi behandlar och du kan påverka din information som lagras hos oss. Du har rätt att: – Begära ett registerutdrag på alla uppgifter vi har lagrat om dig.

Om du har ett konto på den här webbplatsen eller har lämnat kommentarer kan du begära att du får en exporterad fil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har lämnat till oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi håller om dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Vi välkomnar dig att höra av dig till oss om du vill veta mer om hur vi behandlar dina uppgifter och om du har synpunkter på hur detta skulle kunna förbättras.

För att kontakta oss angående ovan, skickar du ditt brev till mail@bedriver.se

Du kan även läsa mer om dina rättigheter på Datainspektionens hemsida eller kontakta dem via email datainspektionen@datainspektionen.se eller via telefon 08-657 61 00.

Kontakt

Om du har några frågor kring vår integritetspolicy eller hur vi hanterar integritetsfrågor är du alltid välkommen att kontakta oss på adressen: mail@bedriver.se

Be Driver in Sweden
Org.nr: 980305-XXXX